Meistä

Strategiastudio on kahden strategiauskovaisen yhteinen intohimo tuoda strategiaosaamista suomalaisiin yrityksiin. Meillä on usean vuoden kokemus strategian tekemisestä ja opettamisesta.

Ulla Vilkman on kyseenalaistaja ja kehittäjä. Hän haluaa auttaa ihmisiä ja yrityksiä kehittymään paremmaksi ja osaavammaksi, ja saavuttamaan erinomaisia tuloksia. Ullalla yli 15 vuoden kokemus markkinoinnista, yli 10 vuoden kokemus myynnistä ja yli 10 vuoden kokemus johtamisesta. Strategiastudion lisäksi Ulla toimii konsulttina Master Suomella sekä modernin työelämän kehittäjänä Timanttia Consultingilla, jossa hän muun muassa valmentaa ja sparraa esimiehiä sekä johtoryhmiä.

Katso lisää LinkedIn-profiilista

 

Timo Wallenius on kurinalaisen toiminnan ystävä. Se tarkoittaa tietoa, ymmärrystä itsestä, muista, asioista. Syy-seuraus-yhteyksien hahmottamista ja olennaiseen keskittymistä teoissa ja mittaamisessa. Timon ura on kasvanut tuotteiden ja prosessien kehittämisestä asiakokonaisuuksien ja ihmisten kehittämiseen. Strategiastudion lisäksi Timo toimii mentorina sekä Henkilöstörahastopalvelut Oy:n toimitusjohtajana, jossa hän auttaa organisaatioita palkitsemaan koko henkilökuntaa strategian mukaisesta mitattavasta hyvästä työstä.

Katso lisää LinkedIn-profiilista